miércoles, 1 de noviembre de 2017

Alumne major, germà major

         Un altre curs Izaskun Ortiz, en 2n de Cicle superior a l'institut, ha passat pels grups de 1r ESO, enguany acompanyada de Aaron Cuenca, també cursant un cicle superior al nostre institut. Els dos feren l'ESO amb nosaltres i han volgut explicar als alumnes de 1r ESO el seu pas per aquesta etapa, aconsellar-los sobre què han de fer i donar-los estratègies per anar millor en els estudis i en general a l'institut. Com sempre estem molt agraïts per la seua disponibilitat, pel seu interès i el seu exemple, que donen, reconeguent de manera sincera tot el que feren bé i tot en el que creuen que s'equivocaren, per a que els i les alumnes de 1r ESO reflexionen sobre què han de fer i com han d'actuar si volen prosperar en els estudis. 

         Quan preguntaren en un dels grups qui creia que estava fent les coses bé i qui pensava que no estava fent les coses correctament, va alçar la mà més alumnat per a la segona opció. Esperem i creguem que l'exemple de Izaskun i Aaron ajude a alguns a replantejar-se com estan fent les coses i puguen millorar.

         Una de les conclusions que es va obtindre del que digueren és que a l'institut tots estem, pares i mares, professorat i alumnat, en un mateix vaixell, i que la finalitat de tots és veure progessar a tots els alumnes, cadascú amb les seues característiques, ritme i interessos.



 



No hay comentarios:

Publicar un comentario