miércoles, 10 de diciembre de 2014

TROBADA AMB ELS ALUMNES DE L'IES HORT DE FELIU D'ALGINET

        El 4 de Desembre, els alumnes del grup de mediació de l'Institut es trobaren amb els alumnes mediadors de l'IES Hort de Feliu d'Alginet. La trobada es va fer en Alginet, on ens reberen estupendament. Ens oferiren una xicoteta actuació musical i la seua amistat; nosaltres els oferiren l'obra de teatre "Com cuinar un conflicte amb violència". Ens convidaren a dinar i ferem activitats junts, algunes encaminades a presentar-les en la XI Trobada d'alumnes mediadors de l'IES Benlliure, del 18 de Desembre.










PORTEM "COM CUINAR UN CONFLICTE AMB VIOLÈNCIA" FORA DE LES NOSTRES FRONTERES

         El dilluns 1 de Desembre, un grup d'alumnes actors, entre els quals hi ha alguns del grup de mediació, han representat l'obra de teatre "Com cuinar un conflicte amb violència" als alumnes de 6é del Cole Pablo Neruda de València. L'activitat ha estat molt interessant, tant per als nostres alumnes com per als de l'escola, que ens han felicitat pel treball realizat. Tras finalitzar la representació passaren una enquesta als alumnes de 6é sobre els conflictes que es donen en l'escola i els posaren un pwpoint amb les respostes que donaren els nostres alumnes quan la representarem per a ells el curs passat.




ALUMNES DE CICLES CONTEM LA SEUA EXPERIÈNCIA EN L'ESO ALS DE 1r I 2n

           A finals de Novembre, tres alumnes de cicles d'Administratiu, Toni Ortiz, Izascum Ortiz i Diego Villalba, passaren pels grups 11, 12, 13, 21, 22 i 23 d'ESO per a contar la seua experiència en l'ESO i aconsellar els alumnes de 1r i 2n en el seu pas per aquesta etapa. L'experiència va ser molt gratificant per a tots: els alumnes de 1r i 2n escoltaren amb atenció als seus companys majors i els professors que estaven en les aules van quedar agrabablement sorpresos pel resultat tan positiu de l'activitat. Però el més important de tot va ser que els alumnes de cicles que contaven les seues experiències parlaren amb molta naturalitat i moltes ganes d'ajudar als seus companys, la qual cosa volem agrair des d'aquest blog