viernes, 24 de octubre de 2014

Xarrades i exposició "Movimiento contra la intolerancia"

              Del 20 d'octubre al 3 de Novembre, l'institut albergarà l'exposició de "MOVIMIENTO CONTRA LA INTOLERANCIA" que precedix a la sèrie de xarrades que aquesta associació realitzarà en els grups de 3r, 4t d'ESO, FPB 1 i PQPI 2 durant la segona setmana de novembre




viernes, 3 de octubre de 2014

TORNEM AL TREBALL

       Ja hem començat el curs i els membres de l'equip de mediació ja estem posant-se en marxa. 

       A més a més de les mediacions, enguany volem continuar amb les tutories afectives, les activitats ja tradicionals com l'assistència a les trobades d'alumnes mediadors de l'IES Benlliure i la visita a les escoles adscrites.

         Volem també participar al projecte sobre Convivència del Centre, en el que han de participar més alumnes, a banda dels de Mediació, i en la realització de la II Jornada sobre Convivència de l'IES Enric Valor, el nostre Institut.

          Per últim, comentar que a principi de Desembre anem a participar en un Intercanvi d'experiències amb l'IES d'Alginet, on representarem l'obra Com cuinar un conflicte amb violència i farem una sèrie d'activitats entre els mediadors dels dos instituts, que conclourà amb un dinar d'intercanvi d'idees.

          També representarem l'obra en dos coles que estan començant el projecte de mediació, als quals els donarem informació del que estem fent nosaltres i així tractar de donar un impuls al seu projecte.

            Moltes coses, que van a requerir un gran esforç per part de tots els membres del Grup de Mediació (alumnes, professors i pares).